Čerstvé rybie mäso z jesetera

Názov: Jeseter sibírsky,  
Druh ryby: sladkovodná,  
Pôvod: Slovensko,  
Produkt: poctivé rybie mäso

Mäso: Chutné biele rybie mäso s minimom kostí a vyšším obsahom tuku.

Mäso je vhodné pre ľudí s histamínovou intoleranciou a deti.

Možnosť tepelnej prípravy: 
Základným predpokladom úspechu je šetrné zaobchádzanie s korením. Odborníci odporúčajú mäso menších kusov tepelne spracovávať s kožou, ktorú je potrebné pred konzumáciou odstrániť, väčšie ryby potom stiahnuť a zbaviť podkožného tuku. Jeseter sa dá piecť vcelku, väčšie kusy sa filetujú, vhodnou úpravou je pošírovanie, smaženie a grilovanie. Odrezky poslúžia ako základ rybieho vývaru či polievky. Zaujímavou úpravou pochádzajúcou z ruskej kuchyne je šašlík.

Predávame:
– živý jeseter, 
čerstvé rybie mäso z jesetera: celé, vypitvané, bez hlavy, filé.

Váš jeseter momentálne ešte pláva. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať. Čerstvé rybie mäso z jesetera Vám naporciujeme podľa Vášho želania. Radi Vám taktiež poradíme s možnosťou porciovania mäska pre vašu spotrebu.

Značky:
Rybie mäso, jeseter sibírsky, jeseter, čerstvé mäso, poctivé mäso, slovenský produkt, čerstvé mäso z jesetera
Categories

O nás

Od roku 1997 sa zaoberáme chovom rýb, ako aj násadovými sladkovodnými rybami pre konzum a šport.

Rýchle odkazy

Kontakt

Bratislava: +421 911 907 676,
+421 918 397 752

Trnava: +421 917 620 540

Levice: +421 917 953 681

Nitra: +421 910 214 664

Sociálne siete

Copyright © 2020 | ŽivéRyby.sk