Čerstvé rybie mäso zo sumca

Názov: Sumec veľký,  
Druh ryby: sladkovodná,  
Pôvod: Slovensko,  
Produkt: poctivé rybie mäso

Mäso: Pevné sumčie mäso obsahuje pomerne veľké množstvo tuku, je však ľahko stráviteľným a cenným zdrojom bielkovín. Obsahuje vysoký podiel nenasýtených mastných kyselín a dodáva organizmu vitamíny A, D a vitamíny skupiny B. Okrem absencie šupín je veľkou prednosťou sumčieho mäsa minimálny obsah kostí.

Produkt je vhodný pre ľudí s histamínovou intoleranciou a deti.

Možnosť tepelnej prípravy:
Vďaka vyššiemu obsahu tuku sa hodí na úpravu pri vyšších teplotách, ako je smaženie alebo grilovanie, kedy sa časť tuku vypečie, ale mäso zostane veľmi šťavnaté. Mladšie a menšie sumce je možné pošírovať alebo dusiť. Mäso skvelo chutí v klasickom trojobale, pivnom cestíčku či bylinkovej kruste. Hodí sa aj na prípravu polievok – sumec a kapor sú neoddeliteľnou súčasťou maďarskej rybej polievky halászlé. Ryba sa dá tiež naložiť nakyslo a využiť na prípravu najrôznejších šalátov, v údenej forme patrí k rybím delikatesám.

Predávame:
– živý sumec, 
čerstvé mäso zo sumca: celé, vypitvané, bez hlavy, filé.

Váš sumec momentálne ešte pláva. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať. Čerstvé mäso zo sumca Vám naporciujeme podľa Vášho želania. Radi Vám taktiež poradíme s možnosťou porciovania mäska pre vašu spotrebu.

Značky
Rybie mäso, sumec veľký, sumec, čerstvé mäso, poctivé mäso, slovenský produkt, čerstvé mäso zo sumca
Categories

O nás

Od roku 1997 sa zaoberáme chovom rýb, ako aj násadovými sladkovodnými rybami pre konzum a šport.

Rýchle odkazy

Kontakt

Bratislava: +421 911 907 676,
+421 918 397 752

Trnava: +421 917 620 540

Levice: +421 917 953 681

Nitra: +421 944 089 712

Sociálne siete

Copyright © 2020 | ŽivéRyby.sk