Čerstvé rybie mäso z amura
Názov: Amur biely,
Druh ryby: sladkovodná,
Pôvod: Slovensko,
Produkt: poctivý rybie mäso
Mäso: Biele
Produkt je vhodný pre ľudí s histamínovou intoleranciou.
Opis: Chutné, šťavnaté a netučné biele mäso obsahuje veľa ľahko stráviteľných bielkovín, vitamíny A, D, B6 a B12, vápnik, jód, fosfor a draslík.
Možnosť tepelnej prípravy:
Hodí sa na pestrú škálu úprav – dusenie, varenie, pečenie, grilovanie a smaženie, ideálne v cestíčku či trojobale. Je možné ho použiť na rybie ragú, do šalátov so zeleninou, upraviť na zelenine, na paprike, s bylinkami či na víne. Pečenie v alobale alebo papilote z papiera na pečenie bez použitia tuku je vhodné aj pre redukčnú diétu. Amurovi – rovnako ako inej kaprovitej rybe – svedčí spoločnosť byliniek, húb a zeleniny. Predpokladom úspechu pri všetkých úpravách sú nižšie teploty, inak sa mäso vysuší.
Predávame:
– živý amur,
– čerstvé rybie mäso z amura: celé, vypitvané, bez hlavy, filé.
Váš amur momentálne ešte pláva. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať. Čerstvé rybie mäso z amura Vám naporciujeme podľa Vášho želania. Radi Vám taktiež poradíme s možnosťou porciovania mäska pre vašu spotrebu.