Čerstvé rybie mäso z kapra

Názov: Kapor rybničný,  
Druh ryby: sladkovodná,  
Pôvod: Slovensko,  
Produkt: poctivý

Mäso: Biele, v niektorých častiach prechádza pás tvrdého, mastného tmavého mäsa. (V prípade rybieho filé sa tmavé mäso môže pred varením odstrániť, čoho výsledkom bude lepšia chuť.)

Produkt je vhodný pre ľudí s histamínovou intoleranciou.

Opis: Kapry sú bohaté na minerály a vitamíny, najmä na vitamín B-12, fosfor, železo, horčík a zinok. Vďaka ich zloženiu sa predpokladá, že pomáhajú chrániť pred srdcovými chorobami, posilňujú imunitný systém, pôsobia protizápalovo a oneskorujú proces starnutia.

Možnosť tepelnej prípravy: 
varenie, vyprážanie, pečenie, dusenie, na pare, údenie

Predávame:
– živý kapor, 
čerstvé rybie mäso z kapra: celé, vypitvané, bez hlavy, filé, steaky.

Váš kapor momentálne ešte pláva. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať. Čerstvé rybie mäso z kapra Vám naporciujeme podľa Vášho želania. Radi Vám taktiež poradíme s možnosťou porciovania mäska pre vašu spotrebu.

Značky:
Rybie mäso, kapor rybničný, kapor, čerstvé mäso, poctivé mäso, slovenský produkt, čerstvé mäso z kapra
Categories

O nás

Od roku 1997 sa zaoberáme chovom rýb, ako aj násadovými sladkovodnými rybami pre konzum a šport.

Rýchle odkazy

Kontakt

Bratislava: +421 911 907 676,
+421 918 397 752

Trnava: +421 917 620 540

Levice: +421 917 953 681

Nitra: +421 910 214 664

Sociálne siete

Copyright © 2020 | ŽivéRyby.sk